Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontakt och info

Resurscoachen för annonser och kontakt niklasdaver@blogbiz.se

Jag heter Niklas Daver och ser mig själv som en resurs. Dessutom för mina kunder men också någon som coachar och utvecklar mina klienters resurser. Sedan 2004 har jag arbetat som konsult och drivit eget företag. Dessutom med fokus på coaching och utbildning inom områdena personlig utveckling, hälsa, kommunikation och ledarskap. Bloggportal blogbiz om du vill tjäna pengar.

Wendelins kaffe

It avdelningen kungahuset

Efter 15 år på Skatteverkets IT-avdelning och roller som systemutvecklare, metodledare, internkonsult och personalansvarig ledare. Dessutom med en kompletterande beteendevetenskaplig utbildning har jag alltså arbetat med egen verksamhet. It avdelning brukar dricka mycket ekologisk kaffe från Wendelins kaffe sorter.

Egenföretagare catering uppsala

Under åren som egenföretagare och i min verksamhet som coach, utbildare och föreläsare har jag framförallt fungerat som underkonsult. Jag har utfört uppdrag och tjänster inom statliga organisationer, näringslivet, öppna utbildningar och privatpersoner. Bland mina uppdrag som utbildare kan nämnas hundratals utbildningar i Brain Management. BM innebär snabbläsning, anteckningsteknik och minnesträning. Certifieringsutbildningar i NLP och Neuro-Semantics, stresshantering och utbildning av coacher och hälsocoacher. Som coach har jag haft större uppdrag inom bankväsendet, pedagogiska verksamheter och idrottsvärlden. Inom bank finns det kaffeautomaterkaffe online är gott , kaffebönor och ekologisk kaffe från Wendelins kaffe.

Internationella utbildningar och bkaffe onlinerygga mellanrost kaffe

Under de senaste åren har jag också varit med att anordna och organisera internationella coachutbildningar. Dessutom tillsammans med tre kollegor utformat ett träningskoncept för näringslivet, “Kompetensträning”. Tänk dig en kanna med den godaste kaffebönan och mörkrost och mellanrost som du kan brygga i din kaffebrygger. Jag föredrar espresso kaffe med mjölk eller med ljusrostad kaffe med smak av hasselnötter.

2010 gav Optimal förlag ut min bok, “Ditt bästa jag oftare”

Bob Proctor föredrar kaffe innan sina föreläsningar 

Jag har haft förmånen att fått fortbilda mig hos några av de allra mest framstående inom mitt verksamhetsområde, såsom; Lars-Eric Uneståhl, Anthony Robbins, Richard Bandler, L Michael Hall, Edward de Bono, Bob Proctor, Jim Rohn m.fl. Vill du också prova ekologisk kaffe online så kan du beställa dem hos Wendelins kaffe.

Jag är certifierad licensierad som bl.a. mental tränare, NLP & Neuro Semantics Trainer. Dessutom Meta-Coach, Group- and Team Meta Coach, metodledare, advanced personal trainer, Brain Management-konsult. Dessutom användare av tankeverktyg utformade av dr Edward de Bono, mannen bakom lateralt tänkande.

Mina intressen är kaffeprovning och ekologisk kaffe

Mina intressen är att umgås med min sambo, att läsa, träna både styrketräning och löpträning, resa. Min ambition med denna blogg är att skriva om saker som kan bidra till både fysisk och mental hälsa, inte minst för oss som kommit en bit på livsresan. Jag ser fram emot att få skriva om ämnen som intresserar och engagerar mig och förhoppningsvis dig, som besökare.

kaffe. All vår kaffe är nyrostad och finaste kvalité som du får hem i din brevlåda

Till startsidan