Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Romantik

Romantiska böcker

Tycker du om romantiska böcker från Harlequin serien ? Då tycker jag du ska läsa denna 320 sidors bok. Den finns inte att köpa ute i butikerna utan du måste beställa den från någon utav dom sidor som säljer böcker.

Här har du handlingen på boken :

Min brors bästa vän/ Ivy Kennedy har ett mål: Hon ska ha sex innan hon fyller trettio. Och för det behöver hon en man. Valet faller på hennes brors bästa vän, Louis Charpentier, som hon hört är kungen av engångsligg. Men Louis visar sig vara svårövertalad. Snart förstår hon att han är alldeles för attraherad av henne för att låta det stanna vid en natt.

Vingårdens arvtagare/ Beryktade playboyen Maxim Durande är rasande: Hur kan den unga hushållerskan Cara Evans ha ärvt hans fars vingård – den borde tillhöra honom! Han inser snabbt att det inte kommer att bli enkelt att förhandla med den engelska skönheten. Och den enda lösningen verkar vara att gifta sig med henne. Men när deras attraktion exploderar i en virvlande passion måste Maxim fråga sig: Vad är det han vill ha? Sitt rättmätiga arv eller henne?

Lämna ett svar

Till startsidan